torstai 4. kesäkuuta 2015

Helatorstaina pidettiin Ilmajoen Riistavallilla mukava koiramainen päivä!

SRY Vaasan järjestämään koulutukseen oli kutsuttu kouluttajaksi Mari Kolkkala Virroilta, sekä samalla suoritettiin ulkomuodontarkastus 10:lle Rottweilerille Marjo Järventölän toimesta. 

Päivä oli antoisa, sillä olihan Ilmajoelle saapunut innokas porukka, joka janosi tietoa niin koulutuspuolelta, -kuin jalostuspuoleltakin. Palaute oli hyvää ja uskon, että moni sai ajatuksia ja tsemppiä tulevaan monelta eri kantilta.

Kirsikkana kakunpäällä oli tarvikemyynti Canis&Catus, jonka tarvikemäärä ei jätä ketään kylmäksi. Sitä vain huomaa tarvitsevansa kaikenlaista.... mutta kun tavara on laadukasta ja saa apua kiperiinkin kysymyksiin, ainut harmittava asia on, että ei tarvitse hankkia uutta settiä palloa ja purnukkaa, kun edelliset toimii hyvin. 
On tosi kätevää, kun voi ottaa koiran käteen ja saa oikean kokoiset ja oikeanlaiset treenivälineet samantien, eikä tarvitse tehdä hutiostoja. Hyvää palvelua on myös se, että voi soittaa etukäteen ja kertoa, mitä ja minkälaiseen asiaan tarvitsee apuvälinettä, eikä se silti tarkoita mitään ostopakkoa, mutta usein se vain on just se, mikä todellakin toimii.

Lieneekö myyjän asiantuntemuksella osuutta asiaan?

Teksti ja kuvat: Terhi Vuorenmaa






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti