torstai 15. lokakuuta 2015

Pohjanmaan Eläinkeskuksen avoimet ovet maailman eläintenpäivänä 4.10.2015

4.10 vietitettiin maailman eläintenpäivän kunniaksi Pohjanmaan Eläinkeskuksella, Karijoella avoimien ovien päivää.

Päivän aikana ihmiset pääsivät tutustumaan eläinhoitolan toimintaan ja löytöeläinpalveluun. Lisäksi päivän aikana sai leikkuuttaa edullisesti lemmikin kynnet ja lapsille oli suunniteltu tehtävärata jota ahkerasti suoritettiinkin.

Mukana päivässä oli myös muita eläinalan yrityksiä. Koirahieronta Rentorakki oli kertomassa toiminnastaan ja tarjosi 15 minuutin tutustumishierontoja koirille. Seppälän homekoirat kertoi homekoirien koulutuksesta ja työstä home- ja kosteusvaurioiden selvittämisessä. Lisäksi paikalla oli Canis&Catus eläintarvikemyynti joka toi mukavan lisän päivään! Monipuolinen tarvikevalikoima kiinnosti ihmisiä ja mukaan taisi monelle tarttua lelu, hihna tai vaikkapa pieni herkku omalle lemmikille kotiin viemisiksi! Tiina ja Tuija muistivat myös löytöeläimiä tuliaisena tuomallaan isolla ruokasäkillä.







Ajankohta tapahtumalle oli hyvä koska saimme vielä nauttia aurinkoisesta (joskin hieman kylmästä) säästä, lisäksi tämä syksyn aika on joka vuosi löytökissojen osalta ruuhka-aikaa. Monet ihmiset pääsivät näkemään millainen on syksyn todellisuus löytöeläinkodeissa. Kissoja kun Eläinkeskuksellakin tällä hetkellä on yli 30kpl!



Kaiken kaikkiaan päivä oli onnistunut, kävijöitä oli yhteensä n. 50kpl!
Kiitos onnistuneesta päivästä kaikille kävijöille sekä yhteistyökumppaneillemme!

Testi ja kuvat: Jenna ja Jade, Pohjanmaan Eläinkeskus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti