tiistai 22. syyskuuta 2015

SPL Pietarsaaren koetarinaa sekä SPL SM kisoja

Ei liene kenellekään yllätys jos sanon, että kesä on ollut niin kiireinen etten ole vaan ennättänyt kirjoittamaan, joten nyt pieni "kooste" minun osaltani kesän tapahtumista...

Kuten 6.6 kirjoittamastani koetarinasta käy ilmi ei tulosta tullut, joten alkoi treenaaminen SPL Pietarsaaren järjestämään kokeeseen, joka järjestettiin heinäkuun puolessa välissä.

Ajokilometrejä kertyi ja päivät meinasivat olla liian lyhyitä jotta kaikki tarvittavat asiat oltaisiin saatu hiottua, ennen tulevaa koetta.

Sitten se koepäivä tulikin ja päivä oli aivan hirvittävän lämmin suhteutettuna tämän kesän päiviin. Suorituksissa näkyi pieniä väsymisen merkkejä, mutta hienosti koira työskenteli.

SPL Pietarsaaren koe ei ollut vain IPO-koe, vaan myös Uffen muistokilpailu. Uffen muistokilpailu on jokavuotinen kilpailu, joka on järjestetty ensimmäisen kerran vuonna 2013, Ulf Löf:n muistolle. Ulf oli aktiivinen alaosaston jäsen. Hän oli 1976 perustamassa Pietarsaaren alaosastoa. Vaikka Uffea ei enää konkreettisesti kentällä näe, on hän aina läsnä ajatuksissa.

Kokonaisuuteen olin todella tyytyväinen, ihan meidän näköinen suoritus.
A98 B85 C91 yht. 274 ja ykköstulos sekä kisalippu SPL IPO-SM:n oli ansaittu. Meidät palkittiin myös Uffen muistokilpailun voittajana mahtavalla kiertopalkinnolla.


ja sittenhän se treenaaminen vasta alkoi...

27.8. kokoontui Leppävirralle 69 saksanpaimenkoiraa kisaamaan Suomen mestaruudesta ja WUSV joukkuepaikasta IPO MM-kilpailuihin. Saksanpaimenkoirien maailmanunionin WUSV IPO maailmanmestaruuskilpailut järsetetään tänä vuonna Lahdessa. 
Kaikki nyt sankoin joukoin kannustamaan Suomen joukkue voittoon!!!


(Kuva: _teppo)
(Kuva: _teppo)


Me emme valitettavasti Nitan kanssa onnistuneet näyttämään parastamme kaikilla osa-alueilla SM:ssä. Saimme kerättyä kasaan 240 pistettä, mutta jäimme ilman koulutustunnusta. C-osasta olisi pitänyt saada vähintään 70 pistettä, että koulutustunnus olisi myönnetty. 

Jälkeen eli A-osaan olen enemmän kuin tyytyväinen 97 pistettä, niin hienoa työskentelyä ja korrektia suorittamista että  ei ole sanoja, on vain se tunne kun on onnistunut 

Tottelevaisuus eli B-osa 82 pistettä, kaikki mikä oli epävarmaa oli varmaa, mikä piti olla varmaa olikin epävarmaa. Tätähän se koiraurheilu on.

Ja sitten tuo C-osa eli suojelu 61 pistettä. Siellä kentällä oli niin ohjaaja kuin koirakin hukassa, onnellinen saa olla että osattiin sentään pois sieltä.

SPL Porin joukkuesijoitus oli 7. joukkuekilpailussa. Joukkueestamme Marko Koskensalo sijoittui kolmanneksi ja palkittiin parhaasta C-osasta. ONNEA MARKO JA ARO, SEKÄ TSEMPPIÄ TULEVAAN!!

Upea joukkuehenki toi oman, erityisen silauksensa viikonlopulle, 
Kiitos Jussi Viljanen, Karinka Saine, Pasi Paunu, Jussi Pitkänen, Marko Koskensalo sekä Ari Lahtinen.

Onnea kisojen voittajalle sekä Suomen joukkueelle: Tommi Vanhala, Pekka Kuitunen, Marko Koskensalo, Reijo Kojo, Pirjo Rytkönen sekä varakoirakot Tuomas Wallius ja Teemu Parviainen.


(Kuva: _teppo)


Tulevana viikonloppuna näemme varmasti hienoja suorituksia Lahdessa, ei muuta kun pakkaamaan!!




Voit seurata WUSV kisoja myös facebookissa.


Teksti: Tuija Tienhaara
Kuvat: _teppo

1 kommentti:

  1. Tosi mukava lukea näitä juttuja, ei aina onnistu, eikä siltikään vedetä rinteitä auki :) ja onnistumiset maistuukin sitten todella hyvältä!

    VastaaPoista