keskiviikko 23. elokuuta 2017

SRY EP:n alaosaston tottis- ja jälkileiri Karijoella 12-13.8.2017

Elokuun toinen viikonloppu vierähti mukavasti SRY Etelä-Pohjanmaan järjestämällä jälki- ja tottisleirillä Karijoella. Jäljellä kouluttajana oli Tuija Tienhaara ja tottiksessa Tiina Saaranluoma.

Lauantaina 16 koirakkoa jaettiin kahteen eri ryhmään. Jäljellä kokeneemmat lähtivät pelloille ja toinen porukka jäi mökkialueelle tottistelemaan. Pelloilla heinä oli korkeaa ja sää hyvin vaihteleva, välillä sai laittaa sadekamppeet niskaan. Jäljet ajettiin vuorotellen kouluttajan tarkkojen silmien alla ja saimme hyviä neuvoja jatkoa ajatellen. Ruoka tuotiin ystävällisesti paikanpäälle ja saimme nauttia lounasta ulkosalla. Päivä jatkui ruokailun jälkeen aina iltakuuteen saakka jolloin palasimme mökkialueelle. Halukkaat saivat lähteä Canis & Catuksen myymälään ostoksille. Istuimme iltaa porukalla ja grillasimme makkaraa. Osa kävi myös saunassa.

Sunnuntaina oli meidän vuoro mennä tottiskentälle. Lähes kaikki koirakot tekivät kaksi kierrosta. Päivä oli sateinen mutta se ei porukkaa lannistanut. Koulutuksen aiheet vaihtelivat häiriötreenistä hyppyihin ja eteenmenoon. Saimme hyviä koulutusneuvoja joita tulemme toteuttamaan omissa treeneissämme. Lounastarjoilu oli läheisessä mökissä. Päivä oli lyhyempi kuin lauantaina ja mökkien siivoamisen jälkeen lähdimme kotimatkalle. 

Leiri oli koulutuksellisesti hyvin antoisa ja yhteishenki oli hyvä. Oli ilo nähdä eri rotuisia ja tasoisia koiria. Kiitokset kouluttajille ja SRY Etelä-Pohjanmaalle kivasta leiristä.

Kuvat © Paula Sirén-Rodas
Teksti Tiia Kivelä & Minna Latva-HoppalaEi kommentteja:

Lähetä kommentti