maanantai 21. maaliskuuta 2016

Maaliskuun tapahtumarikas viikonloppu 12-13.3.2016

Olemme solmineet kolmen vuoden yhteistyösopimuksen Lakeuden Agilityurheilijat ry:n kanssa. Näin ollen meitä voi nähdä enemmän tai vähemmän Lagun tapahtumissa myyntipisteen kera. Toki toivomme, että pääsisimme mahdollisimman moneen tapahtumaan mukaan, mutta omat resurssit ovat sen verran rajalliset että pakostakin jää joitain tapahtumia väliin.


Lauantaina 12.3 starttasimme Canis & Catuksen myyntiauton Lagun agilitykisoihin. Kisat pidettiin Lagun lämpimässä sisähallissa Hau Hau Champion Areenalla.


Päivä kului oikein rattoisasti kisoja seuraten aitiopaikalta. Oli oikein mielenkiintoinen päivä ja saimme paljon uusia tuttavuuksia. Oli kuitenkin mukava huomata kuinka paljon tuttuja naamoja näissä "agilitypiireissä" oli jo entuudestaan, vaikka näissä tapahtumissa ei juuri ole tullut pyörittyä. Jäämme malttamattomana odottamaan seuraavaa Lagun tapahtumaa.



Sunnuntaina 13.3 koiramainen viikonloppu sai jatkoa oman tapahtumamme puitteissa, joka järjestettiin Kauhajoella, Canis & Catuksen käytössä olevassa hallissa.


Päivä koostui tottelevaisuudesta, agilityyn tutustumisesta sekä viettitestauksesta. Aamu alkoi tottiksen merkeissä, johon onneksi muutama koirakko oli jaksanut heräillä. 

Tottiksien jälkeen saimme nauttia lisää agilityn tuomasta vauhdin huumasta Ohriluoman Heidin rakentaessa radan ja ohjeistaessa. Tuijakin intoutui kokeilemaan omalla koirallaan ja Nita olikin kuin vanha tekijä. Tiina oli valitettavasti jättänyt omat koiransa kotiin, joten ne eivät tällä kertaa päässeet radalle. 

Päivän lopuksi Porista saapui SPL maalimies Ari Lahtinen oppilaansa kanssa testaamaan koirien viettiominaisuuksia. Mielenkiintoista oli nähdä ja kuulla miten ohjaajan oma arvio koirasta poikkesi maalimiehen arviosta, kun Ari täytätti kaikilla ohjaajilla arviointilomakkeen ennen testausta. Täytyy kuitenkin vielä muistuttaa kaikkia testiin osallistuneita, siitä mitä Arikin moneen kertaan toi esiin, että arvio oli sen päivän ja hetken arvio koirasta.

Sydämellinen Kiitos kaikille tapahtumaamme osallistuneille, sekä tietenkin Heidille ja Arille erityiskiitos ! Tämä oli oikein mukava startti kevääseen !







Teksti ja Kuvat: Tiina Saaranluoma & Tuija Tienhaara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti